Openingsuren
lunch vanaf 12u donderdag, vrijdag en zondag
diner vanaf 18u woensdag tot zondag

Over ons

Bij Restaurant Arno willen we je laten genieten van onze passie voor koken, een huiselijke sfeer en het delen van buitengewone smaken.

Wie zijn we?

Arno is geboren met een passie voor koken.
Van jongs vond je hem bij zijn moeder en grootmoeder in de keuken. Die vroege ervaringen zetten hem op een pad van culinaire ontdekking.

Na zijn opleiding aan de hotelschool, zette Arno zijn passie voort en begon hij met het creëren van smaakvolle gerechten die zijn gasten van zuiderse oorden doet dromen. Zijn keuken is steeds afgewerkt met een zuiderse touch, waarbij hij niet-alledaagse kruiden en ingrediënten gebruikt om smaakcombinaties te creëren.

Arno en zijn team willen dat gasten zich thuis voelen in hun restaurant. Of je nu komt voor een intiem diner of een speciale gelegenheid, je wordt altijd met open armen ontvangen.
Arno’s is steeds op zoek naar nieuwe smaken en combinaties. Hij blijft nieuwe smaken ontdekken in boeken, tijdens zijn reizen en bij collega’s. Dit vertaalt zich in een dynamisch en seizoensgebonden menu dat altijd evolueert en gasten blijft verrassen.

  • Kwalitatieve producten

    We creëren kwalitatieve gerechten met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten.

  • Familiale sfeer

    We willen dat onze gasten zich meteen thuis voelen in onze huiselijke setting.

  • Bestellen en afhalen

    Geniet in no-time van onze heerlijke gerechten bij het afhalen.

Verken de ambiance met onze foto's!

Proef de warmte en gastvrijheid die Restaurant Arno te bieden heeft.