Menu @ home

Gelieve bestellingen min. 2 dagen op voorhand door te geven,
Bestellingen voor het weekend door te geven ten laatste op donderdag, nadien kunnen we slechts aanvaarden mits voorradig.

Verkrijgbaar vanaf vrijdag 23 oktober tot 1 november
maandag en dinsdag & zondagavond gesloten

Menu @ home

Tartaar van sint Jacobsvrucht en huisgerookte zalm
salade met tuinkruiden – tzatziki
yoghurtdressing
***
*Borst van fazant in brunoise
gebakken boschampignons
romige velouté van fazant
***
Filet van hert
gestoofde wintergroentjes – geglaceerd grondwitloof
pommes éventail
saus met aromaten
***
**Kaasjes geaffineerd door Maggie De Backer
vruchtenchutney, roggebrood met noten
of
Panna cotta met mokka
vanille karamel ,
vanilleroomijs, bresilienne

Menu @ home 30
* extra gang fazant 10€
**Dessert vervangen door assortiment kaas 5€

aangepaste wijnen per fles 12€
crémant de Bourgogne per fles 15€

Gelieve allergenen en voedingsgewoontes op voorhand te melden!

Contactgegevens


Details afhaling


11:30 - 12:0017:30 - 18:00

Opmerkingen