A la carte

A la carte

Geen zin in een uitgebreid menu? U kan ook opteren voor lekkers a la carte! Naast onze suggestiegerechten serveren we ook enkele klassiekers, steeds geïnspireerd door het seizoen.
Gelieve op vrijdag en zaterdag te kiezen uit voor- en hoofdgerecht.

 

Voorgerechten

Gebakken langoustine
asperges AA in carpaccio, rucola dressing
burrata uit Puglia  22€

Aspergeroomsoep
Breydelham & gepocheerd hoeve-eitje
krokante toastjes 18€

Noorzeetong gegaard in bouillon
zilte groenten
infusie van groene kruiden  22€

Verse pasta met asperges
Jamón Ibérico
gekonfijte tomaatjes en basilicum  20€

Kalfszwezerik
romige velouté met champignons
krokantje van bladerdeeg  22€

Steak tartaar
klassiek bereid met kappertjes
frisse salade 20€

 

Hoofdgerechten

Zeetong
klassiek bereid à la meunière
fijne frietjes  36€

Goudbrasem
de eerste lentegroentjes à la nage
Opperdoezer ronde  28€

Mechelse koekoek
asperges & primeurgroentjes gestoofd in boerenboter
natuuraardappeltjes met tuinkruiden 28€

Saltimbocca
lentegroentjes – crème van broccoli
gnocchi met oude kaas
Lapsang souchong  32€

Duif uit Anjou
spelt bereid als risotto
Lentegroentjes  30€

Filet pur
groentjes gestoofd in boerenboter
vleesjus met rode wijn
frietjes van polderaardappel 32€

Nagerechten

Suggestie

Aardbeitjes uit Melsele
rolbiscuit, coulis van zoete vruchten
sorbet van vlierbloesem  9€
Begeleider: Oudbeitje Lambiek 7€


Klassiekers

Tiramisu
met krokant van speculaas  9€
Begeleider: Marsala dolce 6

Moelleux au chocolat
sorbet – salade van exotisch fruit  12€
Begeleider: Madeira Boal 8

Café glacé
huisbereid mokkaroomijs overgoten met arabicakoffie  9€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Dame blanche
minute gedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus
en verse vanilleroom (20min bereidingstijd)  10€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Sabayon
klassiek met Marsala en vanilleroomijs   10€
Begeleider: Marsala dolce 6

Assortiment kazen
geaffineerd door Maggie De Backer
huisbereid briochebrood – compote van zoete vruchten 12€
Begeleider: oude geuze Boon 3€, Madeira verdelho 10

Vragen over allergenen in onze gerechten?
Wij staan u graag te woord!

Wij werken met steeds wisselende recepturen,
informeer u hierom steeds opnieuw over de aanwezige allergenen in onze gerechten.

Door onze ambachtelijke werkwijze kunnen we kruiscontaminaties helaas niet volledig uitsluiten.