A la carte

A la carte

Geen zin in een uitgebreid menu? U kan ook opteren voor lekkers a la carte! Naast onze suggestiegerechten serveren we ook enkele klassiekers, steeds geïnspireerd door het seizoen.
Gelieve op vrijdag en zaterdag te kiezen uit voor- en hoofdgerecht.
Donderdag 31 oktober serveren we enkel het Halloween menu

Voorgerechten

Zeebaars op z’n vel gebakken
tabouleh met tomaat & limoen
groentenchutney 22€

Crème soepje van Parijse champignons
knapperig gelakt buikspek
gebakken champignons met tuinkruiden 18€

Soft shell crab
fregola sarda met tomaat & koriander
Thaise gevogeltebouillon 22€

Mooie meid
crème van wortelpeterselie
witte wijnsaus met Hollandse kokkeltjes 20€

Kalfszwezerik
romige velouté met champignons
krokantje van bladerdeeg 22€

Steak tartaar
klassiek bereid met kappertjes
frisse salade 20€

 

 

 

Hoofdgerechten

Zeetong
klassiek bereid à la meunière
fijne frietjes 36€

Harderfilet
met Zeeuwse mosseltjes
zalf van pastinaak, peterselieaardappel 28€

Gebraiseerd varkenswangetje
bereid met oud bruin bier
cocottegroentjes
aardappelstoemp met savooikool 28€

Roodpootpatrijs
gesauteerd met boerenboter
groene kool met spekjes 30€

Filet van eend
loempia van het boutje met Oosterse groentjes
zalf van butternut pompoen
sausje met Sopraffino 30€

Filet pur
groentjes gestoofd in boerenboter
vleesjus met rode wijn
frietjes van polderaardappel 34€

Nagerechten

Suggestie

Gekarameliseerde conference peer
wentelteefje – chibouste met specerijen
roomijs met Palo Cortado 9€
Begeleider: Palo Cortado  6€

 


Klassiekers

Tiramisu
met krokant van speculaas  9€
Begeleider: Marsala dolce 6

Moelleux au chocolat
sorbet – salade van exotisch fruit  12€
Begeleider: Madeira Boal 8

Café glacé
huisbereid mokkaroomijs overgoten met arabicakoffie  9€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Dame blanche
minute gedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus
en verse vanilleroom (20min bereidingstijd)  10€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Sabayon
klassiek met Marsala en vanilleroomijs   10€
Begeleider: Marsala dolce 6

Assortiment kazen
geaffineerd door Maggie De Backer
huisbereid briochebrood – compote van zoete vruchten 12€
Begeleider: oude geuze Boon 3€, Madeira verdelho 10

Vragen over allergenen in onze gerechten?
Wij staan u graag te woord!

Wij werken met steeds wisselende recepturen,
informeer u hierom steeds opnieuw over de aanwezige allergenen in onze gerechten.

Door onze ambachtelijke werkwijze kunnen we kruiscontaminaties helaas niet volledig uitsluiten.