A la carte

A la carte

Geen zin in een uitgebreid menu? U kan ook opteren voor lekkers a la carte! Naast onze suggestiegerechten serveren we ook enkele klassiekers, steeds geïnspireerd door het seizoen.
Gelieve op vrijdag en zaterdag te kiezen uit voor- en hoofdgerecht.

 

Voorgerechten

Snoekbaars
frisse salade van quinoa, auberginekaviaar
caesardressing – crunch van chorizo  22€

Open ravioli, flan van ricotta en spinazie

quenelle van gevogelte & champignons
soepje Agnes Sorel 18€

Paling in’t groen
broodcroutons, aardappelmousseline 20€

Zeewolf

jonge groentjes kort gewokt
Thais soepje met limoen  18€

Kalfszwezerik
romige velouté met champignons
krokantje van bladerdeeg  22€

Steak tartaar
klassiek bereid met kappertjes
frisse salade 20€

 

Hoofdgerechten

Zeetong
klassiek bereid à la meunière
fijne frietjes  36€

Gamba a la plancha
kruidenboter met look en limoen
oosterse noedels met lentegroentjes   28€

Diamanthaas
zuiderse ratatouille, gekonfijte tomaatjes
salsa verde – frietjes 28€

Lamskroon gegaard met tuinkruiden
aardappelgratin met Provençaalse groenten
jus met rozemarijn & knoflook  32€

Duif uit Anjou
spelt bereid als risotto
jonge groentjes 32€

Filet pur
groentjes gestoofd in boerenboter
vleesjus met rode wijn
frietjes van polderaardappel 34€

Nagerechten

Suggestie

Cheesecake exotique
biscuit vanille
chutney van ananas en mango
nougatine ijs, amandel espuma 9€
Begeleider: Amaro Nonino 7€


Klassiekers

Tiramisu
met krokant van speculaas  9€
Begeleider: Marsala dolce 6

Moelleux au chocolat
sorbet – salade van exotisch fruit  12€
Begeleider: Madeira Boal 8

Café glacé
huisbereid mokkaroomijs overgoten met arabicakoffie  9€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Dame blanche
minute gedraaid vanilleroomijs met warme chocoladesaus
en verse vanilleroom (20min bereidingstijd)  10€
Begeleider: Guinness extra stout 4

Sabayon
klassiek met Marsala en vanilleroomijs   10€
Begeleider: Marsala dolce 6

Assortiment kazen
geaffineerd door Maggie De Backer
huisbereid briochebrood – compote van zoete vruchten 12€
Begeleider: oude geuze Boon 3€, Madeira verdelho 10

Vragen over allergenen in onze gerechten?
Wij staan u graag te woord!

Wij werken met steeds wisselende recepturen,
informeer u hierom steeds opnieuw over de aanwezige allergenen in onze gerechten.

Door onze ambachtelijke werkwijze kunnen we kruiscontaminaties helaas niet volledig uitsluiten.