Bereikbaarheid

Vlot naar Arno, ook tijdens de wegenwerken!!!

Tijdens de wegenwerken op de Vesten blijft het restaurant steeds bereikbaar.   De baan blijft geopend komende van Melsele.

Vlot naar Arno, ook tijdens de wegenwerken!!!

Tijdens de wegenwerken op de Vesten blijft het restaurant steeds bereikbaar.

De baan blijft geopend komende van Melsele, vanuit Beveren volgt u de omleiding naar het Pareinpark, daar rijdt u via de A. Farnèselaan terug naar de N70.  U komt dan uit tegenover het ‘Soete Huys’ waar u de N70 terug kan oprijden, u dient de werf op te rijden ter hoogte van Dress & smile.

Momenteel is onze parking niet bereikbaar, parkeren in de werfzone is toegestaan buiten de werkuren (na 17u & in het weekend), of maak gebruik van de parkeermogelijkheden op 100m van het restaurant

Alle wegen leiden naar … restaurant Arno!

Is onze parking toch afgesloten dan kan u steeds terecht op:

Parking van Kasteel Cortewalle (gps Essendreef 1)
U volgt de omleiding naar het Pareinpark, daar rijdt u via de A. Farnèselaan terug naar de N70. U komt dan uit tegenover het Soete huys waar u de baan terug kan oprijden richting Beveren. 50 meter voorbij het restaurant slaagt u linksaf de Essendreef in.

Nieuwe wijk Viergemeet (gps Viergemeet 2).
Rond punt Cortewalle – Vredestraat – L.v.Eepoelstraat – Viergemeet

In het doodlopende stukje straat dat normaal aansluit op de N70 mag tijdens de werkzaamheden geparkeerd worden.  Slechts 50m van het restaurant!