Traiteurmenu 1

Traiteurmenu 1

 

* Feestelijke amuse
knolseldersoepje – broodkrokant met kaas
zalmrolletje gevuld met Savoyard, kruidenolie
salade van rode biet met gerookte eend
huisbereide garnaalkroketjes
***
Carpaccio van hert
salade van winterknollen met truffelsnippers
***
Sint-Jacobsvrucht kort gebakken
crème van aardpeer met ganzenlever
crumble van hazelnoot
***
Grietfilet bereid in boerenboter
gebakken schorseneer
jus van Zeeuwse schelpjes
***
Fazant uit de polders
de filet gevuld met boschampignons
stoverij van het boutje met oude geuze
gekonfijt witloof, crème van butternut
amandelkroketjes
***
**Assortiment kaasjes
 geaffineerd door Maggie De Backer
marmelade, notentoast
of
Mousse van witte chocolade en yoghurt
cake met pistachenootjes
roomijs van kalamansi – krokante sesam

Prijzen

Menu 5 gangen  55€
*supl. amuses  8€
** supl. kaasjes i.p.v. dessert  5€

Praktisch

Menu’s dienen afgehaald te worden op:
24 & 31 december 11u tot 14u
25 december 9u30 tot 11u

Menu’s voor 1 januari dienen op
31 december afgehaald te worden.

Voor onze traiteurmenu’s vragen we een voorschot van 25€ per persoon ter bevestiging van uw reservatie op BE09.9731.8353.6057 (met vermelding uw reservatienummer).