Marktmenu

Marktmenu

Het marktmenu wordt niet geserveerd op zaterdag & feestdagen

 

Sprankelend glaasje Crémant de Bourgogne
Louis Picamelot, Blanc de Blanc Heritage 1926 Brut
geserveerd met amuse
***
Gerookte zalmfilet
soepje van pastinaak
smeltende geitenkaas ‘Polle’ met tuinkruiden
***
Skrei
gebakken in boerenboter
Alkmaarse parelgort met fijne groentjes
crème van rode paprika’s
of
Parelhoenfilet
roomsaus met spekjes en champignons
gebakken aardappelen
***
Crémeux van tonkaboon
fondantchocolade, sinaasappelkaramel
krokante pecannoten
roomijs met honing en karnemelk
***
Koffie of thee
met zoete versnapering

Prijzen

Menu enkel all in verkrijgbaar

Menu all in @ 57
geserveerd met glaasje cremant,
aangepaste wijnen of bieren t.e.m. het dessert
(1glas per gang) & tafelwaters

Bobformule all in @ 54
geserveerd met cremant of mocktail
2 glazen aangepaste wijnen,
bieren of frisdrank & tafelwaters