Genieten

Genieten,
Dat doe je lekker romantisch met z’n tweetjes, of met vrienden en familie.  Heerlijk de voeten onder tafel, leuk achtergrondmuziekje en ongestoord naar elkaar luisteren, ontspannen…  Je laten verwennen door een attente bediening en verrassende gerechtjes, kortom genieten!

‘Wintertaferelen’

Sprankelend glaasje Crémant de Bourgogne
Louis Picamelot, Blanc de Blanc Heritage 1926 Brut
geserveerd met amuse
***
Sashimi van tonijn
wasabi mayonaise – soja marshmallow
gerookte sesamzaadjes
***
Skrei
gebakken in boerenboter
Alkmaarse parelgort met fijne groentjes
crème van rode paprika’s
***
Chateaubriand Rossini
savooikool met ui en spekjes
pommes fondant
rode wijnsaus
***
Le Picoleur
geaffineerd door Maggie De Backer
marmelade van druiven – notenbrioche
***
Crémeux van tonkaboon
fondantchocolade, sinaasappelkaramel
krokante pecannoten
roomijs met honing en karnemelk
***
Koffie of thee
met zoete versnapering

Prijzen

Menu all-in 75€
geserveerd met sprankelend glaasje Crémant of herfstcocktail,
aangepaste wijnen of bieren t.e.m. het dessert (1 glas per gang),
koffie of thee en tafelwaters

Bobformule all in 70€
geserveerd met sprankelend glaasje Crémant of herfstcocktail,
aangepaste wijnen of bieren (2 glazen),
koffie of thee en tafelwaters